Wie schrijft?

Noud van der Wal

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school en mijn carrière begon als professionele kapper heb ik er nooit naar uitgekeken. Maar ik zie nu dat het een manier is om dingen meer te doen en het is een carrière die ik overal mee naartoe kan nemen, vanwege de flexibiliteit ervan. Dus ik hoop u te inspireren om uw eigen blog te starten of start uw eigen e-commerce bedrijf dat gebruik maakt van de middelen van deze site. Ik wens je het beste.

Over e-commerce

E-commerce sites zijn de nieuwe jongen op het blok, maar dat betekent niet dat je niet succesvol zijn de verkoop van uw spullen op hen. Of u nu dingen online verkoopt of in een lokale winkel, de grootste fout die u maken met uw e-commerce bedrijf is dat u niet weet wat u doet. Bij e-commerce draait het allemaal om de juiste producten, de juiste prijzen en veel hard werken. Dus laten we eens kijken naar waarom e-commerce sites zijn zo aantrekkelijk en ook waarom je moet beginnen met uw eigen.

Ik heb veel ervaring omdat ik al heel lang met hetzelfde soort huidverzorgingsproducten werk. Mijn man en ik zijn allebei in onze midden-40's en we zijn altijd op zoek naar iets nieuws. Onze eerste keuze zou zijn om ongeveer € 150 per maand te besteden aan een eau de parfum, dat wil zeggen, een parfum. Echter, we altijd uiteindelijk gaan uit van onze manier om nieuwe producten te proberen, en ook om een aantal van de "grote namen" te proberen. Daarom zijn we erg blij met de resultaten van Eagle-Eyes, vooral de prijzen.

In één oogopslag:

Naar onze mening kunnen Eagle-Eyes producten worden gecategoriseerd op een manier die een eenvoudige vergelijking mogelijk maakt. Dit is geen kritiek, want we proberen geen uitgebreide en objectieve lijst te maken. We proberen een lijst te geven waarmee u de verschillen tussen verschillende eau de parfum evalueren.

In 2008 werd ik geïnterviewd door BBC Radio 4 over dit onderwerp. Het is een geweldig verhaal, het geweldige verhaal over mijn familie en hoe we een espadrilles merk zijn gekomen. Ik ben een moeder, oma, zus en tante. Ik heb ook een tante waar ik mee geboren ben, maar nooit getrouwd ben, en een neef die al vele jaren een vriend is, enzovoort. Ik ben altijd erg dol geweest op dit onderwerp.

Ik ben zo enthousiast over deze blog en om het te delen met al mijn vrienden, familie en supporters! Hier zijn de details van hoe ik kwam om betrokken te zijn: Ongeveer een jaar en een half geleden, werd ik gecontacteerd door een vriend van een vriend die was erg aardig voor mij. Deze vriend was een ontwerper met wie ik een paar keer had gewerkt, en dus besloot ze contact met me op te nemen. Ik had haar nog nooit ontmoet, maar ze vertelde me over haar project, en was in zo'n goede vorm en zo blij met wat ze deed, dat ze me vertelde hoeveel ze eraan werkte. We hebben afgesproken om elkaar te ontmoeten en foto's te maken en het te bespreken.

Toen ik deze blog in 2011 begon, was ik vrij nieuw in het veld, maar ik heb veel geleerd. Ik ben ook niet veel van een expert op dit gebied, en ik zou u aanraden uw eigen onderzoek over dit onderwerp. Dat gezegd hebbende, denk ik dat de basisideeën hetzelfde zijn.

Ik schrijf dit vanwege de "Kylie" kwestie en ik wil delen wat ik heb geleerd met u. Ik ben een verpleegster, en ik ben ook geïnteresseerd in dit gebied van de wetenschap, want ik ben ook een EMT. Deze blog is niet bedoeld als een "wetenschappelijke" blog. Ik ga mijn onderzoek over het onderwerp niet doen. Echter, ik wil wel wat informatie te delen, dat misschien andere EMTs kan ook gebruiken om beter te begrijpen dit onderwerp. Hier zijn een aantal dingen die je moet weten: Het probleem dat ik had was dat de "Kylie" kwestie is zeer gebruikelijk en ik ontdekte dat de meeste verpleegkundigen, zowel mannelijke als vrouwelijke, lijden aan het probleem.

Mijn doel

Mijn passie is om te schrijven over alle dingen espadrilles.

Als u vragen heeft over de espadrilles producten, ik ben hier om te helpen. Als u niet geïnteresseerd bent in een product review, gewoon niet. Ik heb niet genoeg vrije tijd om al uw vragen te beantwoorden en ik heb geen tijd om elke blogpost te beantwoorden. Als u wilt dat ik een product voor u te bekijken, u mij een e-mail ([email protected]) en ik zal mijn best doen om dit te doen. Ik ben meer dan blij om elke vorm van vragen te bespreken. Schrijf me alsjeblieft niet vragen over andere producten, zoals huidverzorging of haarproducten. Het interesseert me gewoon niet. Ik wil gewoon de producten die ik leuk vind herzien.

Voel je alsjeblieft niet slecht als ik niet meteen op je reageer. Als je denkt dat ik het druk heb, vraag me gewoon of je contact wilt opnemen ([email protected]).