Is er een gemeenschap rond espadrilles?

Noud van der Wal

"Natuurlijk!" Als mensen er een kopen, kopen ze er een en het is als een religie die je moet volgen. Ik denk niet dat ze iets te maken hebben met mij, maar ik weet dat ze veel volgelingen hebben en ik respecteer het. Er zijn meer espadrilles op de markt dan er echte zijn. Ze zijn ook niet goedkoop. Ik wil mijn blog niet verkopen aan iemand die niet het nodige geld heeft voor de espadrilles die hij wil kopen.

Hoe zit het met het geld dat ik heb verdiend met de verkoop van mijn blog? Ik maakte een totaal van 6% van de verkoop van de blog. Het was een experiment en ik denk dat het experiment een succes was. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Koelkast Ventilator. Als het een succes was, zou het geen succes zijn voor anderen. Het geld dat ik verdiende met de verkoop van mijn blog zou gaan naar mijn bedrijf. Ik verkoop niets aan iemand anders. Ik ken niemand die wil verkopen hun eigen blog. Ook Lpi Pomp is het proberen waard. Maar je je eigen blog niet verkopen. Als ik zou zeggen dat ik al mijn klanten aan jou zou verkopen, zou ik tegen je liegen. Ik verkoop alleen blogs van mijn cliënt. Het is geen bedrijf. Het is een experiment in zelfzorg.

Er is iets met de menselijke geest dat ons in staat stelt om onze angsten te overwinnen. Voor mij is dit een zeer sterke motiverende factor in mijn eigen gezondheid en zelfzorg. Ik denk dat het iets is dat vaak ontbreekt bij andere professionals in de gezondheidszorg. Het feit dat de espadrilles zijn een van de gemakkelijkste en goedkoopste manieren om mijn chronische aandoening te genezen is instrumenteel in mijn beslissing om in het veld. Het is wat ik doe. Blijf de espadrilles vergelijk-beoordeling bekijken. Ik neem mijn eigen leven in eigen handen en ik zal niet accepteren dat de espadrilles niet goed voor me zijn. Ik geloof dat het mijn verantwoordelijkheid is om anderen zoals ik te helpen die een gezond en gelukkig leven willen leiden zonder spijt.